Bezoekers

“Rob en Brigitte waren erg vriendelijk en gastvrij. Ze hadden een geweldig idee om van een kas een echt huis te maken. Een fantastisch onderkomen met alle faciliteiten en nog meer om het zeer comfortabel te maken. Brigitte en Rob zijn erg aardige mensen, ze boden ons alles wat we nodig hadden en vanaf het begin waren we op ons gemak met hen en de plaats. De positie is uitstekend om een echt Nederlandse ervaring te hebben maar ook om de meest toeristische plaatsen te bezoeken als je een auto bij je hebt. Brigitte gaf ons zeer nuttige suggesties over de activiteiten en de plaatsen om te bezoeken.”

Emanuela

“Het geweldige ontbijt. De rust en natuur in de omgeving. Mensen zijn allemaal erg vriendelijk en ruimdenkend.”

Christian

“Dat Brigitte van koken houdt en vaak warme maaltijden verzorgt voor buurtbewoners en gasten van Glamping De Kas InN en de naastgelegen B&B Garage InN verbaast ons dan ook niets.”

Eva

Reserveren

Via het formulier kunt u direct een reservering maken bij De Kas InN. De betaling verloopt via Fiks Online Bed & Breakfast software – (Mollie platform).

Als u nog vragen heeft voordat u definitief wilt reserveren kunt u ons altijd eerst een mailtje sturen op info@dekasinn.nl. Ik kan u dan ook een betaallink toesturen.

Bekijk de prijslijst